Tuoksu ja maku: Tuoksu on tulvillaan punaisia marjoja, kuten karpaloa, vadelmaa sekä kirsikkaa. Paletilla viini on suuntäyttävä sekä monimuotoinen. Tuoksun punaiset marjat, eritoten punaherukka ovat hyvin vahvasti paletilla läsnä. Viinissä on miellyttävää pyöreyttä, mutta ennen kaikkea paljon Poulsardista peräisin olevaa raikasta nautittavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin tarhoilta, joiden ikä on noin 30 vuotta ja jotka sijaitsevat kaakkoisrinteillä 200 metrin korkeudella merenpinnasta. Maaperä näillä tarhoilla koostuu kalkkikivestä sekä savesta. Rypäleet puristetaan ja se saa käydä spontaanista terästankeissa. Maseraatio on lyhyt, vain noin 6 tuntia. Toinen käyminen tapahtuu pulloissa, joissa viini kypsyy sakan päällä 12 kuukauden ajan ennen uudelleenkorkitusta juuri ennen seuraavaa sadonkorjuuta. Dosage on 5,9g/l.
Ruokasuositus: Loistava viikonlopun aloittaja esimerkiksi syksyisiin illanistujaisiin. Tarjoile pikkusuolaisten kanssa tai nauti läpi aterian!