Tuoksu ja maku: Runsaasta tuoksusta erottaa vaaleaa hedelmää sekä hentoa kukkaisuutta. Paletilla makumaailma rakentuu tyylikkään hedelmäisyyden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii kivellistä hedelmää, vihreää omenaa sekä hentoa pähkinäisyyttä. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin neljältä eri tarhalta elokuun viimeisellä viikolla, jotka ovat keski-iltään 65-vuotiaita. “La Fruitière” -tarhojen maaperä on sekoitus savi-, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu suurissa sammioissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään pienissä, vanhoissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan hiivasakan päällä täyteen topattuna ouillé-tyyliin.
Ruokasuositus: Monipuolisen makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kevätkananpoika persiljavoin kanssa tarjoaa toimivan liiton tämän tyylikkään Juran blendin kanssa.