Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsasta aromaattisuutta, mistä voi havaita eksoottista hedelmää, hentoa yrttisyyttä ja raikasta greippiä. Kuiva ja hedelmäinen makumaailma on todella rikas, jossa aistit sitrusta, aromaattista kukkaisuutta ja eksoottista hedelmää. Hyvä hapokkuus tekee kokonaisuudesta tasapainoisen ja raikkaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleistä Weissburgunder on kerätty parilta eri palstalta ja Riesling sekä Elbling jyrkältä Bremmer Calmontin tarhalta. Rypäleet kerätään sadonkorjuussa pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä alkukevääseen, jolloin se suodatetaan kevyesti. Pullotus tapahtuu aina sadonkorjuuta seuraavana keväänä.
Ruokasuositus: Mainio aromaattinen paketti nauttii mausteisten ruokien seurasta. Kokeile vaikkapa mausteisia glaseerattuja ribseja korianterin ja chilin kanssa.