Delirious Gelber Muskateller

 
 

16.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on herkullisen aromaattinen, jossa korostuvat orvokin, persikan ja sitruksen aromit. Suussa viini on kuiva ja rapsakan hapokas, johon sekoittuu tuoksusta tutut trooppiset aromit yhdessä omenan kanssa. Erittäin raikas paketti on täynnä eloisuutta ja puhtaan makumaailman omaavan viinin nautittavuuskerroin on todella huikea.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan elo-syyskuussa, kun niiden optimaalinen kypsyys on saavutettu. Tarhojen maaperä on hiekka- sekä savimaata ja ne sijaitsevat noin 300 metrin korkeudessa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jossa kuoret saavat olla mukana alkuun. Tämän jälkeen viini jatkaa kypsymistä teräksessä muutaman kuukauden ajan ja se pullotettiin maaliskuun alussa. Ei suodatusta tai kirkastusta eikä lisättyjä sulfiitteja.

Ruokasuositus: Kevät- ja kesävinkku parhaimmillaan! Erilaiset ruokaisat salaatit, grillattu parsa tai vaikkapa lohiceviche toimivat vinkun rinnalla mallikkaasti. Erinomainen viini myös syvällisiin ja vähemmän syvällisiin keskustelutuokioihin.

Lisätiedot

Tuottaja

BIODYN WEINHOF HAIDER – Eva & Berthold Haider

Vuosikerta

2022

Alkoholiprosentti

10%

Tyyppi

Valkoiset

Rypälelajikkeet

gelber muskateller

Mesta

Apetlon, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen