Distorsion

 
 

21.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on lämmin ja runsas tarjoten kypsien marjojen, kuten karhunvatukan ja kirsikan aromeita. Monimuotoinen viini on paletilla pyöreä, sekä täyttävä. Tuoksun hivenen ”makea hedelmä” voimistuu maussa hyvän hapokkuuden pidettäessä sen kuitenkin näppärästi tasapainossa. Pehmeät tanniinit tuovat mukavan syvyyden ja kokonaiskuva on nautittava, sekä pitkä.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleistä Negrette poimitaan Frontonin alueelta, Grenache Limoux:sta, Syrah Corbiéresin alueelta ja Merlot, sekä Cabernet Franc Bordeauxista tarhoilta joiden keski-ikä on 70 vuotta. Tämän jälkeen rypäleet kuljetetaan Laurentin viinilään, minkä hän on rakentanut Bordeaux-kaupungin keskustaan kerrostalon kahteen alimpaan kerrokseen. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa ja viini sai kypsyä noin kuuden kuukauden ajan ennen kuin se pullotettiin ilman lisäyksiä.

Ruokasuositus: Runsautensa ja hyvän hapokkuutensa puolesta varma valinta lihaisemmille annoksille, mutta kokeile rohkeasti myös esimerksi suolapaahdettujen punajuurien ja muiden täyteläisten kasvisruokien seurassa.

Lisätiedot

Tuottaja

LES CHAIS DU PORT DE LA LUNE – Laurent Bordes & Annica Landeis-Haapa

Vuosikerta

2021

Rypälelajikkeet

negrette, grenache, syrah, merlot, cabernet franc

Alkoholiprosentti

13%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Bordeaux, Ranska

Luokittelu

Sertifioimaton luomu