Tuoksu ja maku: Ensiaromit tarjoavat täyteläistä ja kypsää mustaherukkaa, kirsikkaa ja tukun eri mausteita. Makumaailma on rikas ja tekstuurinen, missä herkullinen hedelmäisyys tasapainottaa viinin runsasta tanniinia. Hapen myötä aromaattisuus pääsee enemmän oikeuksiinsa ja viinin nautittavuus korostuu.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet tulevat Ronchella-nimiseltä tarhalta, missä keski-ikä on noin 45 vuotta. Alkoholikäyminen kuorien kanssa kestää noin 10 päivää terästankeissa, minkä jälkeen kypsytys tapahtuu sementtitankeissa noin 9 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mausteisten makkaroiden ja leikkeleiden seuralainen. Myös pitkään haudutettu lampaanpotka maissipolentapedillä kohtelee oikein mukavasti.