Tuoksu ja maku: Viinin tuoksumaailma tarjoaa rutkasti trooppista hedelmää, kuten mangoa ja ananasta, sekä merellistä suolaisuutta. Suussa viini on monimuotoinen, sekä hedelmäinen tarjoten vahvan happorakenteen. Aromimaailma on hyvin nivoutunut yhteen vieden kokonaisuuden pitkään ja mietittyyn lopputulokseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kasvavat läntisillä rinteille 580 metrin korkeudessa. Tarhojen maaperä on pääsäänttöisesti hiekkaa. Läntiset rinteet mahdollistavat myös rypäleiden kypsymisen hyvin hitaasti, eli tyylikäs tekstuuri ja hapokkuus välittyy lopputulokseen. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet erotetaan rangoistaan, minkä jälkeen niitä pidetään viileämmässä lämpötilassa 24 tunnin ajan. Tämän jälkeen mehu pressataan 700 litraisiin tammitynnyreihin, missä alkoholikäyminen tapahtuu. Viini saa myös kypsyä näissä samoissa tynnyreissä. Viini pullotetaan juuri ennen seuraavan sadonkorjuun alkamista.
Ruokasuositus: Erilaiset paistetut, miksei friteeratut merenelävät toimivat upeasti viinin vierellä. Kokeile klassisen Fritto miston seurassa, tai erilaisten äyriäislautasten vierellä.