Tuoksu ja maku: Tuoksun aromeista löytyy punaista kirsikkaa, mansikkaa, granaattiomenaa ja kevyttä ruusunlehteä, taustalla aavistus mausteisuutta ja yrttisyyttä. Maku on silkkinen, hienostunut ja hyvin tasapainoinen: raikas hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät viinistä ilmavan ja juotavuudeltaan erinomaisen. Jälkimaku on pitkä, puhdas ja kevyesti suolainen – tyypillinen Garnachan elegantti ilmentymä kuivalta ja kalkkiselta maaperältä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään El Molar -nimiseltä tarhalta, joka on saanut nimensä tarhoja varjostavasta vuoresta. Tarha sijaitsee n. 750 metrin korkeudessa, kalkki- ja hiekkapitoisessa maaperässä. Käyminen tapahtuu luonnonhiivoilla avoimissa sementtialtaissa. 50% rypäleistä jätetään kokonaisiksi tertuiksi aromikkuuden lisäämiseksi. Malolaktinen käyminen ja 14 kuukauden kypsytys tapahtuvat 500 litran ranskalaisissa demi-muideissa ja foundreissa. Viini pullotetaan ilman suodatusta.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti paistetulle ankalle karpalo-kastikkeessa tai Välimeren kasvispadalle.