Tuoksu ja maku: Runsaasta ja monipuolisesta tuoksusta erottaa sitrusta, kukkaisuutta sekä mantelia. Makumaailma on erittäin moniulotteinen ja runsas. Aromimaailma rakentuu kypsien hedelmien, sitruksen, mausteisuuden ja hennon mineraalisuuden liittoon. Kuorikontaktista perua oleva pehmeä tanniinisuus on nätisti taustalla. Jälkimaku viipyy suussa erittäin pitkään.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin lokakuun alussa käsin kahdelta eri tarhalta, joiden maaperä on savimaata. Ne sijaitsevat n. 400 metrin korkeudessa. Rypäleet murskataan ja kuorikontakti kestää 5 päivää. Viini saa kypsyä hiivasakan päällä teräksessä 6 kuukauden ajan. Viini pullotetaan kevyen rikkilisäyksen kanssa ilman filtteröintiä.
Ruokasuositus: Viini kestää ruoalta paljon ja omiaan se on runsaan makuisten italialaishenkisten annosten seurassa. Täyteläinen Pasta al Forno on kuin omiaan ihanaisen oranssin rinnalla.