Frei. Körper.Kultur Rosé 1,0

 
 

22.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsaasti kesän marjaisuutta ja kirsikkaa. Paletilla voit havaita muun muassa metsämansikkaa, villivadelmaa ja hapankirsikkaa. Reipas hapokkuus saattelee viiniä erittäin nautittavaan suuntaan ja homma on kaikin puolin hienossa tasapainossa. Kerrassaan maittava kokonaisuus!

Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin tarhoilta, joiden ikä 30-45 vuotta.Köynnökset kasvavat Flörsheim-Dalsheimin alueella. Maaperä on pääosin hiekkakiveä sekä savimaata. Keruun jäleen rypäleet erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lasikuitutankeissa, missä se saa myös kypsyä hiivasakan päällä ennen pullotusta. Pullotuksen yhteydessä ei suodatusta, kirkastusta ja pieni sulfiittilisäys.

Ruokasuositus: Erittäin mainio janon sammuttaja, mutta toimii myös älyttömän hyvin vaikkapa kesämökin ruokapöydässä laajalla skaalalla. Grillatut vaalealihaiset liharuoat sekä rasvaiset kalaruoat pelittävät erityisen mainiosti. Testaa vaikkapa yrtein marinoitua ja grillattua kanaa valkosipuli-persiljavoin kera!

Lisätiedot

Tuottaja

BIANKA & DANIEL SCHMITT

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

11.5%

Rypälelajikkeet

dornfelder, portugieser

Tyyppi

Rosé

Mesta

Flörsheim-Dalsheimin, Rheinhessen, Saksa

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen