Frei.Körper.Kultur Rot 1,0

 
 

27.70€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa karpaloa, hapankirsikkaa ja hentoa yrttisyyttä. Paletilla viini on keskitäyteläinen ja ehdottoman hedelmäinen, josta erotat kirsikkaa, granaattiomenaa ja punaisia marjoja. Hapokkuus nousee mukavasti esille kompaten nätisti hedelmää ja tehden kokonaisuudesta todella nautittavan. Viini on herkullisen nautittava heti avattuna, mutta aukeaa parin päivän säilytyksellä jääkaapissa todella upeasti lisää!

Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun toisella viikolla tarhoilta, joiden ikä 30-40 vuotta.Köynnökset kasvavat Flörsheim-Dalsheimin alueella. Maaperä on pääosin hiekkakiveä sekä savimaata. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa.  Ikääntyminen tapahtuu suurissa 4400 litran puusammioissa ilman lämpötilakontrollia ja satunnaisilla analyyseillä, joilla varmistutaan hiivojen toiminnasta. Pullotuksen yhteydessä ei suodatusta tai lisäyksiä.

Ruokasuositus: Todella nautittava sellaisenaan, mutta toimii mukavasti erilaisten kevyempien liharuokien kumppanina, vaikkapa simppelin leikkelautasen kera. Viilennettynä viini raikastuu entisestään ja tarjoaa seuralaisen vaikkapa grillatulle lohelle.

Lisätiedot

Tuottaja

BIANCA & DANIEL SCHMITT

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

dornfelder, merlot, cabernet, regent, spätburgunder, sankt laurent, portugieser

Mesta

Flörsheim-Dalsheimin, Rheinhessen, Saksa

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

ALKON TUOTENUMERO

935381

Osasto: