Frei.Körper.Kultur Weiss 1,0

 
 

27.70€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa reilusti sitrusta, trooppista hedelmää ja hentoa kukkeutta . Paletilla homma jatkuu todella raikkaana ja puhtaana, jonka aromimaailmasta löytyy trooppisia hedelmiä, kuten persikkaa, mangoa ja kypsää aprikoosia sekä sitrusta. Hyvä hapokkuus tuo miellyttävää tasapainoa ja kokonaisuus on äärimmäisen nautittava.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Flörsheim-Dalsheimin alueella, maksimissaan 300 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista, hiekka- ja liuskekiveä sekä savimaata. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Scheurebe, Pinot Blanc ja Huxelrebe käyvät kolme päivää kuorien kanssa. Viini jatkaa kypsymistä teräksessä hiivasakan päällä 6 kuukautta. Viiniä ei suodateta eikä kirkasteta ja siihen lisätään vain pieni määrä sulfiitteja pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Kokeile vaikka chilillä ja korianterilla maustettujen ribsien kaverina. Myös runsaan makuiset kasvisruoat istuvat viinin seuraan upealla tavalla!

Lisätiedot

Tuottaja

BIANCA & DANIEL SCHMITT

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

pinot gris, pinot blanc, scheurebe, ortega, huxelrebe

Mesta

Flörsheim-Dalsheimin, Rheinhessen, Saksa

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

ALKON TUOTENUMERO

934755

Osasto: