La Galoche Rouge (tilapäisesti loppu)

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Nenä antaa karpaloa, kirsikkaa ja raikasta hedelmäisyyttä. Paletilla viini on kepeän hedelmäinen, josta erotat kirsikkaa, granaattiomenaa ja pientä eleganttia mausteisuutta. Tanniinia ei ole juuri nimeksikään, ainoastaan pieni puraisu taustalla. Galoche Rouge on Raphaelin kevyin punaviini, joka tavoittaa upealla tavalla aluee nautittavuuden ja alleviivaa gamayn herkullista luonnetta.

Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerättiin käsin syyskuun lopulla Les Pierres dorées -alueen tarhoilta, joiden ikä on 50-70 vuotta ja maaperä savista kalkkimaata. Klassinen viikon kestävä hiilidioksidikäyminen viileässä, jossa rypäletertut pyritään säilyttämään mahdollisimman ehjinä ja kokonaisina. Ikääntyminen sementtitankeissa viiden kuukauden ajan ja kevyt 10mg rikkilisäys pullotuksen yhteydessä ilman kirkastusta tai suodatusta.

Ruokasuositus: Todella nautittava sellaisenaan, mutta toimii mukavasti erilaisten kevyempien liharuokien kumppanina. Kokeile vaikkapa aprikoosilla ja oliiveilla maustetun kanataginen rinnalla.

Lisätiedot

Tuottaja

DOMAINE SAINT-CYR – Raphaël Saint-Cyr

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

12,5%

Tyyppi

Punaiset

Rypälelajikkeet

Gamay

Mesta

Anse, Beaujolais, Ranska

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,