Tuoksu ja maku: Mausteinen ja pippurinen tuoksu tarjoaa myös mustikan, herukan ja kirsikan aromeita. Suutuntumassa on miellyttävä tanniinirakenne, mikä tarjoaa hyvän otteen paletille. Kokonaisuus on hyvin raikas, marjaisa ja energinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset mistä rypäleet poimitaan ovat noin 25 vuotiaita. Maaperä tarhoilla on hyvin kalkkipitoista. Viini on saanut alkunsa vuonna 2017, milloin Giachino ei saanut tuotettua tarpeeksi Gamay-rypäleitä, mikä johti siihen, että paikallinen lajike nimeltään Mondeuse tuotiin viiniin mukaan ja tästä vuosikerrasta lähtien viinin blendi on pysynyt samana. Rypäleet saavat käydä kokonaisina terttuina terästankeissa ja maseraatio kestää 10-20 päivää riippuen vuosikerrasta. Viini pääsee kypsymään muutaman kuukauden 600 litraisissa tammitynnyreissä ennen sen pullottamista.
Ruokasuositus: Viini on mainio seuralainen paistetun ankanrinnan vierellä, sekä myös erilaisten leikkeleiden ja juustojen parina.