Gauderndorf Landwein 1.0

 
 

15.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu tarjoaa runsaasti sitrusta ja hedelmää. Maussa viinin puhtaus ja raikkaus pääsevät valloilleen ja makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä. Hyvä happorakenne raikastaa kokonaisuutta entisestään ja kannattelee viinin erittäin nautittavaan lopputulemaan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin viideltä eri palstalta, joiden savi- ja kiviperäinen maaperä on omiaan muun muassa grüner veltliner sekä riesling -lajikkeille. Viinit käyvät itsekseen alkoholikäymisen ja saavat kypsyä teräksessä muutaman kuukauden ajan. Lajikeviinien pullotuksia valittaessa ns. ylijääneet laatumehut sekoitetaan ja pullotetaan tähän riittoisaan litran pulloon. Viini on lähes kokonaan grüneriä, jossa mukana on yhden tarhan pieni osuus rieslingiä sekä yhden gemischter satz- tarhan mehua. 

Ruokasuositus: Raikas ja erittäin monikäyttöinen viini, joka nauttii simppeleiden eväiden seurasta. Pikkusuolaiset sormisyötävät toimivat mainiosti tämän erittäin nautittavan viinin rinnalla.

Lisätiedot

Tuottaja

FINK & KOTZIAN – Petra & Christian Fink

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

12,5%

Tyyppi

Valkoiset

Rypälelajikkeet

grüner veltliner, riesling, muskateller

Mesta

Gauderndorf, Weinviertel, Itävalta

Luokittelu

Sertifioimaton luomu