Grüner Veltliner Handcrafted

 
 

17.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Raikas viini minkä tuoksusta voit erottaa sitruksisuutta ja miellyttävää mausteisuutta. Maussa viinin runsas hedelmäisyys yhdistyy hienosti mineraalisuuteen. Tuoksun antama aromimaailma toistuu myös paletilla tuoden moniulotteisuutta viiniin. Eritysesti greippi nousee aromeista voimakkaimmin esille. Mineraalinen ote siivittää viinin runsaan pitkään jälkimakuun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin lokakuun alussa Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä, Wechselbergiltä ja Haselista, joiden kivinen ja liuskekiven muodostama maaperä on optimaalinen Grüner Veltliner -lajikkeille. Alueen mikroilmasto ja suuret maaperän vaihtelut jopa muutamien askelien välillä luovat erinomaiset olosuhteet mielenkiintoisten ja upeiden viinien tuottamiseen. Viinin käyminen on jaettu siten, että 80% viinistä käy terästankeissa ja 20% viinistä isoissa tammitynnereissä kuorien kanssa. 

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii myös aperitiivina. Sushi, sashimi ja kevyen mausteiset kala- ja kasvisruoat toimivat erityisen nätisti viinin rinnalla.

Lisätiedot

Tuottaja

Martin & Anna Arndorfer

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

Grüner veltliner

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Strass, Kamptal, Itävalta

Luokittelu

Luomu
Natural