Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikkaan marjaisa ja puhdas, josta aistit myös muun muassa murskattua vadelmaa, mansikkaa, mustaherukkaa ja kuivattua minttua. Eloisa maku on täynnä punaisia marjoja, hentoa pippurisuutta ja orvokkia. Kevyehkö rakenne on myös täynnä mineraalista raikkautta.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerätään käsin usealta eri palstalta. Maaperä tarhoilla koostuu kalkkikivestä, marlista ja savesta. Kellarissa rypäleet erotellaan rangoistaan ja alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla teräksessä. Viini saa kypsyä 12 kuukauden ajan teräksessä (80%) ja neutraalissa tammessa (20%), jossa myös maloaktinen käyminen tapahtuu. Viini pullotetaan pienellä rikin lisäyksellä.
Ruokasuositus: Klassinen ankankoipiconfit pekoni-härkäpapujen kanssa istuu loistavasti viinin seuraan. Toimii myös mainiosti ilman ruokaa maailman menoa ihmetellessä.