In a Hell Mood Pet’Nat’

 
 

27.00€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on miellyttävän runsas. Erotat siitä marjaisuutta sekä viehkeää mausteisuutta. Hedelmäinen ote paletilla yhdistettynä kevyeen jäännösokeriin saavat aikaan herkullisen kokonaisuuden. Runsaat ja hienot kuplat tekevät kokonaisvaikutelmasta miellyttävän raikkaan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin manuaalisesti Elokuun 13 ja 14 päivä. Yhden alkoholikäymisen Methode Ancestrale. Viini saa kypsyä pullossa n. 7 kuukauden ajan ennen hiivaskan poistoa, sekä korkin vaihtoa. 2018 vuosikerran kanssa siskokset ovat pyrkineet mahdollisimman kuivaan lopputulokseen. Viini on saanut nimensä siskosten isältä, Helmuthilta. In a Hell Mood on kunnianosoitus isän vuosikymmenten luonnonmukaiselle työskentelylle ja hänen ajatusmallilleen, jota sisarukset seuraavat omassa työssään sekö tarhoilla että kellarissa.

Ruokasuositus: Tyylikäs Pet’Nat’ toimii mainiosti pelin avaajana, mutta kestää myös ruoalta paljon. Kokeile esimerkiksi grillattujen jättirapujen ja yrttisalsan kanssa!

Lisätiedot

Tuottaja

rennersistas

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

11%

Rypälelajikkeet

st. laurent, pinot noir

Tyyppi

Kuohuviinit

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural