Incrédulo

 
 

17.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Voimakas tuoksu antaa hedelmäisiä ja hiukan mausteisia aromeita. Paletilla viini on runsaan täyteläinen, josta erottaa muun muassa punaisia marjoja, luumua, mausteita ja kevyttä paahteisuutta. Tempranillon maanläheisen kirsikkainen olemus on tunnistettava. Tanniinit ovat läsnä taustalla tuomassa tasapainoa ja runsautta.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kärätään käsin tarhoilta, joissa kasvaa keskimäärin 90-vuotiaita köynnöksiä. Tarhat kasvavat noin 700 metrin korkeudessa kahden eri kylän alueella. Alueelle tyypilliseen tapaan viinit ovat ”puskaviinejä”. Maaperä on köyhää hiekkakiveä, jonka alla on savikerros. Rypäleet kerätään käsin ja alkoholikäyminen luonnonhiivoilla kestää 15 päivää ja viini saa käydä n. 26-asteessa. Viiniä ikäännytetään 16 kuukautta ranskalaisessa tammessa, jotka ovat kolmesta kuuteen vuotta vanhoja.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen täyteläinen viini, joka sopii monenlaisten liharuokien kylkeen. Prime cut- pihvit saavat tästä viinistä oivallisen seuralaisen. Sopii erinomaisesti myös Machego-juustolle.

Lisätiedot

Tuottaja

PAGO DE CUBAS – Rosa Maria Zarza

Vuosikerta

2011

Alkoholiprosentti

14,5%

Rypälelajikkeet

Tinta de Toro (Tempranillo)

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Valdefinjas, Toro, Espanja

Luokittelu

Sertifikoimaton luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,