Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksussa on aistittavissa runsasta hedelmäisyyttä ja marjaisuutta, joka yhdistyy kevyeen mausteisuuteen. Maku seuraa tuoksun antamaa mielikuvaa runsaasta hedelmäisyydestä ja marjaisuudesta. Hennot maamaiset aromit viimeistelevät tasapainoisen raikkaan ja nautittavan kokonaisuuden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen spontaani alkoholikäyminen ilman lämpötilakontrollia. Kuorikontakti kestää 18 päivää avonaisissa sammioissa. Tämän jälkeen mehu puristetaan lasikuitutankkeihin, joissa se kypsyy 5 kuukauden ajan. Pullotuksen yhteydessä ei lisätä sulfiitteja. Tuottajalle uskollisesti helposti lähestyttävä ja erittäin nautittava kokonaisuus.
Ruokasuositus: Viini sopii loistavasti Välimeren herkkujen seuraksi. Kokeile Jamon Iberico -leikkeleiden, toscanalaisen tryffelisalamin tai mausteisten antipastien kanssa. Myös villisika ja vasikka ovat erinomaisia kumppaneita.