Je t’aime mais j’ai soif

 
 

16.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Elinvoimainen tuoksu tarjoaa omenaa, sitrusta ja hentoa mausteisuutta. Mineraalinen suutuntuma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, tarjoten vihreää omenaa, limettiä ja runsasta hedelmäisyyttä. Hyvä hapokkuus komppaa nätisti runsasta hedelmäisyyttä ja tekee viinistä raikkaan ja nautittavan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat kalkki- ja mineraalipitoisessa maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 20 päivän ajan. Tämän jälkeen viini kypsyy sementtitankeissa 4kk hiivasakan päällä. Viiniä ei kirkasteta kemiallisesti, vaan painovoiman annetaan hoitaa homma. Pullotuksen yhteydessä siihen lisätään 10mg sulfiitteja. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat 20-35 vuoden ikäisiä.

Ruokasuositus: Raikkaan makuiset kala- ja äyriäisruoat ovat viinin rinnalla kotonaan. Sushi toimii oivasti ja äyriäislajitelman kanssa viini pääsee todella oikeuksiinsa.

Lisätiedot

Tuottaja

VINCENT CAILLÉ

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

melon de bourgogne, marsanne, folle blanche

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Muscadet Sèvre et Maine, Loire, Ranska

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,