On Passe au Rouge

 
 

22.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on kirsikkainen ja runsaan yrttinen. Suussa viini on raikkaan hapokas ja eloisa, jossa löydät myös tuoksun aromimaailmaa. Keskitäyteläinen rakenne, missä lopun mausteisuus tuo miellyttävää moniulotteisuutta.

Alkuperä ja viininvalmistus: Tarkkaan valitut rypäleet poimitaan käsin. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin todella upean mineraalisuuden. Viini käy läpi osittaisen hiilidioksidikäymisen Beaujolais tyyliin ja se antaa viinille keveän rakenteen. Tämän jälkeen viini kypsyy käytetyissä tammitynnyreissä vähintään 18 kuukautta. Viiniä ei suodateta, tai kirkasteta ennen pullotusta.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini. Huoneenlämpöisenä viinin mausteisuus ja rakenne tulee esiin, joten kokeile esimerkiksi ankan, tai muiden riistalintujen seurana. Viilennä viini ja esiin nousee hedelmäisyys, raikkaus ja keveys, minkä jälkeen paahdetut vihannekset ja kasvisruuat ovat miellyttäviä kumppaneita. Kokeile rohkeasti, mutta muista nauttia myös sellaisenaan!

Lisätiedot

Tuottaja

Jolly Ferriol

Vuosikerta

2013

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Grenache

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Espira de l’Agly, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Natural