On Passe au Rouge

 
 

21.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on kirsikkainen ja runsaan yrttinen. Suussa viini on runsas ja maanläheinen. Hyvin kypsä tanniinirakenne antaa taidokasta potkua ja tuoksun kirsikan aromit paiskaavat kättä kypsän luumun aromeiden kanssa. Hapokkuus antaa viinille sen kaivattavan raikkauden ja korostaa kivasti tasapainoa.

Alkuperä ja viininvalmistus: Tarkkaan valitut rypäleet poimitaan käsin. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin todella upean mineraalisuuden. Viini kypsyy käytetyissä tammitynnyreissä vähintään 18 kuukautta. Viiniä ei suodateta, tai kirkasteta ennen pullotusta.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini. Huoneenlämpöisenä viinin mausteisuus ja rakenne tulee esiin, joten kokeile esimerkiksi ankan, tai muiden riistalintujen seurana. Viilennä viini ja esiin nousee hedelmäisyys, raikkaus ja keveys, minkä jälkeen paahdetut vihannekset ja kasvisruuat ovat miellyttäviä kumppaneita. Kokeile rohkeasti, mutta muista nauttia myös sellaisenaan!

Lisätiedot

Tuottaja

Jolly Ferriol

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

14%

Rypälelajikkeet

Grenache

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Espira de l’Agly, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Natural