Kalkundkiesel Rot (tilapäisesti loppu)

 
 

22.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa luumua ja karhunvatukkaa. Paletilla viini on mehukkaan keskitäyteläinen, jossa on silkkinen tekstuuri. Hyvä hapokkuus tasapainottaa tanniisuutta. Aromimaailmasta erottaa tummia marjoa, luumua sekä hentoa kukkaisuutta. Lopputulema on raikas ja viini jättää miellytävän hapokkaan jälkimaun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Toinen vuosikerta Clausin ”Gemiscter Satzista”. Rypäleet ovat kerätty tarhoilta, joissa kasvaa sekaisin Blaukkaria, St. Laurentia, Weisserburgunderia, Müller Thurgauta ja Welschrieslingiä. Vinifikaatio tehdään kolmella tavalla: puristaen mehu suoraan, fermentoiden kokonaiset rypäletertut sekä kolmen päivän maseraatiolla. Tämän jälkeen mehut sekoitetaan ja mehun annetaan ikääntyä vanhoissa 500 littan tynnyreissä 4 kk sekä amphorassa 2 kk. Viiniä ei suodateta eikä kirkasteta eikä siihen lisätä sulfiitteja pullotuksen yhteydessä.

Ruokasuositus: Erilaiset kevyemmät liharuoat viihtyvät mainiosti viinin kaverina. Myös tuhdit kasviruoat ovat omiaan tämän viinin rinnalla.

Lisätiedot

Tuottaja

Claus Preisinger

Vuosikerta

2016

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Blaufränkisch, St. Laurent, Weissburgunder, Müller Thurgau ja Welschriesling

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen
Natural

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,