Kalkundkiesel Weiss

 
 

21.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Mausteisesta ja yrttisestä tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös appelsiinin kuorta, omenaa sekä eksoottista hedelmää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään tammitynnyreissä 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja. Kalkundkiesel nimi tulee suoraan tarhojen maaperästä ”Kalk” ja ”Kiesel”.

Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kevätkananpoika voimakkaan salsan kanssa tarjoaa toimivan liiton tämän naturaalin vinkun kanssa!

Lisätiedot

Tuottaja

Claus Preisinger

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

Pinot blanc, Grüner Veltliner ja Muscat

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,