Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Mausteisesta ja yrttisestä tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös appelsiinin kuorta, omenaa sekä eksoottista hedelmää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään tammitynnyreissä 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja. Kalkundkiesel nimi tulee suoraan tarhojen maaperästä ”Kalk” ja ”Kiesel”.
Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kevätkananpoika voimakkaan salsan kanssa tarjoaa toimivan liiton tämän naturaalin vinkun kanssa!