Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin nousee runsas aromaattisuus, mistä voit havaita hentoa yrttisyyttä ja eksoottista hedelmää. Makumaailmassa pieni jäännössokeri lisää viinin moniulotteisuutta ja pituus maussa tekee viinistä todella tasapainoisen litrasen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Lidyn tuotannosta alle 5% on kerneriä. Köynnökset kasvavat Etelä-Pfalzin rinteillä, joiden maaperä on vaihtelevaa kalkkikiveä, savea ja hiekkakiveä. Viini saa käydä alkoholikäymisen teräksessä ja kypsyä terästankeissa hiivasakan kanssa viiden kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Kokeile esimerkiksi aasialaistyylisten annosten seurana. Korianteri, chili ja thai-basilika viihtyvät pienen jäännössokerin ja kernerin makumaailman rinnalla hienosti!