Korone Rosato

 
 

15.20€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on intensiivinen ja runsas, missä voi havaita punaisia marjoja ja kypsää herukkaa. Suussa viini on runsas. Tuoksun aromit ovat vahvasti läsnä myös paletilla ja punaiset marjat yhdistettynä hentoon kukkaisuuteen näyttelevätkin pääosaa. Runsasta hedelmäisyyttä tukee hyvä happorakenne, joka jättää suuhun miellyttävän jälkimaun.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan rinteiltä 500 metrin korkeudesta. Maaperä on pääsääntöisesti savea, mutta mukaan on sekoittunut myös hiukan hiekkaista maata. Rypäleet maseroidaan kevyesti ja viini saa käydä lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Tämän jälkeen viini kypsyy sakan päällä kuuden kuukauden ajan ja se pullotetaan huhtikuussa, jotta raikkaat aromit saadaan vangittua hienosti viiniin.

Ruokasuositus: Runsaan makumaailman ansiosta viini toimii erinomaisesti erilaisten ruokien kumppanina. Kesäiset, ruokaisat salaatit vaikkapa grillatusta lohesta pelittävät mukavasti yhteen. Toki aurinkoisena päivänä terassilla nautittuna viini on myös omimmillaan!

Lisätiedot

Tuottaja

Poderi Marini

Vuosikerta

2017

Alkoholiprosentti

13,5%

Rypälelajikkeet

Sangiovese, Aglianico ja Merlot

Tyyppi

Rose

Mesta

San Demetrio Corone, Calabria, Italia

Luokittelu

Sertifikoitu luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,