Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja syvä antaen mustikan, boysenmarjan sekä sichuan-pippurin aromeita. Paletilla viini on täyteläinen ja kompleksinen. Rypäleelle ominaiset mausteiset elementit tulevat hyvin esille. Viinissä on tanniinisuutta ja voimaa, mikä kannattelee viiniä hyvin pitkään lopputulemaan. Viimeisen silauksen paletille antaa viinin nätti happorakenne, eli leveä ja monimuotoinen kokonaisuus on taattu.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan 12-vuotiailta tarhoilta, missä maaperä koostuu pitkälti savimaasta ja sekoittuneesta kalkkikivestä. Rypäleet erotetaan rangoistaan ja maseraatio kestää 12 päivää. Alkoholikäyminen tapahtuu sementtitankeissa, mistä viini siirretään kypsymään tammitynnyreihin. Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Runsaasti hiilipintaa nähneet lihat sekä tuhdit kasvikset ovat omiaan viinin kanssa. Myös mausteisemmat ramen-annokset maistuvat varmasti.