La Bufarrella

 
 

23.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Runsas tuoksu antaa omenaa ja sitrusta. Maussa viinin runsas rakenne yhdistyy tuntuvaa hapokkuuteen. Tuoksun antama aromimaailma toistuu paletilla. Lisäksi makumaailma tarjoaa muun muassa kvitteniä ja aprikoosia. Viinissä riittää tekstuurisuutta sekä hedelmää, jotka yhdessä hapokkuuden kanssa muodostavat tasapainoisen ja runsaan makuisen kokonaisuuden.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta Pla del Penedéksen ja Subiratsin alueilta. Tarhat ovat maaperältään savea sekä liuskekiveä. Kellarissa 95% rypäleistä murskataan ja 5% jätetään kokonaisiksi tertuiksi. Mehu käy ja maseroituu teräksessä kuorien kanssa 5 kuukauden ajan, jonka jälkeen mehu puristetaan. Viini stabiloituu kellarissa kuukauden ennen pullotusta ja se pullotetaan suodattamatta tai lisäämättä siihen mitään.

Ruokasuositus: Runsaan välimerellinen paketti tarjoaa rutkasti vaihtoehtoja ruoan suhteen. Testaa vaikkapa kokonaisena grillatun makrillinen ja tomaatti-yrittivinegretin kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

LA SALADA – Toní Carbó

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Xarel.lo

Tyyppi

Oranssi viini

Mesta

Les Gunyoles, Penedés, Espanja

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen