La Galoche Rosé (tilapäisesti loppu)

 
 

18.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Viinissä on runsas tuoksu, mistä voit havaita kirsikan, metsämansikan ja vadelman aromeita. Paletilla viini on raikkaan suuntäyttävä, missä tuoksun kypsä ja runsas marjaisuus antaa viinille syvyyttä. Elegantti mineraalisuus ja hyvä happorakenne pitää kokonaisuuden nautittavan raikkaana.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin eteläisen Beaujolais’n tarhoilta, missä maaperä on koostumus kalkkia ja savea. Tarhat ovat n. 25-vuotiaita. 50% mehusta pidetään kuorien kanssa kontaktissa n. vuorokauden ajan ja toinen 50% on puristettu suoraan. Alkoholikäyminen tapahtuu sementtitankeissa, missä myös valtaosa pääsee kypsymään hiivasakan päällä seitsemän kuukauden ajan. Kolmannes mehusta kypsyy käytetyissä tynnyreissä kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen se sekoitetaan sementtitankkimehun sekaan.

Ruokasuositus: Gastronominen moniottelija, mikä on yhtä kotonaan laiturilla ilman ruokaa. Valkosipulissa paistettu kalmari chilin kera napsahtaa ainakin hienosti kohilleen viinin vierellä!

Lisätiedot

Tuottaja

DOMAINE SAINT-CYR – Raphaël Saint-Cyt

Vuosikerta

2020

Alkoholiprosentti

11.5%

Rypälelajikkeet

Gamay

Tyyppi

Rosé

Mesta

Anse, Beaujolais, Ranska

Luokittelu

Sertifioitu luomu