Viinin valmistus ja alkuperä: Rypäleet kerätään kahdelta tarhalta Capestangin alueelta, läheltä Beziersiä, Montpellierin lounaspuolelta. Maaperä tarhoilla kalkkikiveä, joka antaa viiniin herkullista mineraalisuutta. Rypäleet kerätään käsin ja viinilässä mehu puristetaan samantien. Viini kypsyy hiivasakan päällä terästankeissa kahden kuukauden ajan ennen pullotusta, joka tehdään ilman sulfiittilisäystä.
Tuoksu ja maku: Etelä-Ranskan Merlot on täynnä tummaa marjaisuutta ja hentoa pippuririsuutta. Maku on keskitäyteläinen, täynnä mehukasta raikkautta ja pehmeitä tanniineja. Aromimaailmasta löydät herkullisia punaisia marjoja ja vienoa mausteisuutta. Pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus tuovat rakennetta ja juotavuutta marjaisuuden rinnalle.
Ruokasuositus: Täydellinen viini grillatuille lihoille sekä erilaisille kylmille leikkeleille ja miedoille juustoille.