Tuoksu ja maku: Viileän keltainen väri. Tuoksusta aistit trooppista hedelmää, sitrusta sekä hentoa anista. Paletilla viinin rakenne on raikas ja elegantti, jonka aromimaailmassa on runsaasti fressiä sitrusta ja kevyitä trooppisia aromeita. Hyvä hapokkuus maistuu alusta loppuun ja kokonaisuutena homma on erittäin mukavassa tasapainossa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä tarhoilla on hiekka- ja kalkkikiviperäistä maata. Rypäleet kerätään kahteen kertaan, jolla saavutetaan Frisachin tyylille ominainen kypsyys ja raikkaus. Ensimmäisessä harvestissa rypäleet saavuttavat n. 11% alkoholipitoisuuden ja ne tuovat viiniin garnatxa blancan raikkauden ja hapokkuuden. Toinen keruu myöhemmin, jolloin alkoholipitoisuus on noussut lähelle 14%. Näistä ryäleistä tulee viinin sen eleganssi ja rakenne. Rypäleet yhdistyvät vinifikaatiossa ja yhdessä ne ovat garnatxa blancan Yin ja Yang. Viiniä ei stabiloida tai kirkasteta ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Garnatxa blanca pelittää hienosti erilaisten välimerellisten annosten seurana. Kokeile esimerkiksi grillattujen tiikerirapujen ja persilja- valkosipulivinegretin kanssa.