Tuoksu ja maku: Intensiivinen tuoksu on täynnä mehukkaita tummia marjoja, kirsikkaa ja hentoa mausteisuutta. Suussa viini on keskitäyteläisen raikas, jonka makumaailmasta erottuu kypsää metsämarjaisuutta, makeaa kirsikkaa ja harmonista mausteisuutta. Hyvä hapokkuus lisää juotavuutta ja tasapainottaa kypsää hedelmärakennetta hienosti. Monipuolinen ja -käyttöinen ruokaviini.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti savimaata. Rypäleet murskataan hellävaroin ja mehua maseroidaan kuorien kanssa 9 päivän ajan. Viini kypsyy teräksessä 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen se pullotetaan ja pidetään kellarissa parin kuukauden ajan ennen julkaisua.
Ruokasuositus: Viini toimii mainiosti erilaisten runsaiden makujen parina. Muun muassa pizzat ja täyteläiset pastat yhdessä vaalelihaisten liharuokien kanssa toimivat hienosti viini rinnalla.