Lamda Blanc (tilapäisesti loppu)

 
 

21.20€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri kauniin kirkaankeltainen. Ilmeikäs nenä antaa runsaasti hedelmää, josta erittuu selkeästi persikkaa, päärynää ja paahdettua hasselpähkinää. Suussa raikas ja nuorekkaan oloinen paketti on tasapainoinen ja tuoksusta tuttu aromaattisuus jatkuu yhdistyen rapsakkaan sitruunan aromiin. Moniulotteinen maku on pitkä ja pyöreä.

Alkuperä ja viininvalmistus: ”Puskaviinit” ovat keskimäärin n. 20-vuotiaita. Rypäleet kerätään syyskuun puolessa välin käsin Heights of Giannitsa -tarhan rinteiltä, joka sijaitsee noin 150metrin korkeudessa. Maaperä koostuu savesta ja liuskivestä. Viiniä maseroidaan alhaisessa lämpötilassa ensin kahdeksan tuntia. Alkoholikäyminen terästankissa kestää kymmenen päivää ja tämän lisäksi viiniä kypsytetään neljä kuukautta hiivasakan päällä. Viiniin ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja eikä sitä ole kirkastettu.

Ruokasuositus: Raikkaan hedelmäinen Lamda Blanc sopii oivasti yhteen erilaisten kala- ja äyriäisruokien kanssa. Vaikkapa grillatut ravut raikkaan vinegretin kanssa muodostavat hienon kesäisen parin tämän viinin kanssa!

Lisätiedot

Tuottaja

Ktima Ligas

Vuosikerta

2015

Alkoholiprosentti

13.5%

Rypälelajikkeet

Assyrtiko (70%) ja Roditis (30%)

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Pella, Kreikka

Luokittelu

Natural

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,