Lamda Blanc

 
 

23.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri kauniin kirkaan kelta-oranssi. Ilmeikäs nenä antaa runsaasti hedelmää, josta erittuu selkeästi persikkaa, päärynää ja paahdettua hasselpähkinää. Suussa raikas ja nuorekkaan oloinen paketti on tasapainoinen ja tuoksusta tuttu aromaattisuus jatkuu yhdistyen rapsakkaan sitruunan aromiin. Moniulotteinen maku on pitkä ja pyöreä.

Alkuperä ja viininvalmistus: ”Puskaviinit” ovat keskimäärin n. 20-vuotiaita. Rypäleet kerätään syyskuun puolessa välin käsin Heights of Giannitsa -tarhan rinteiltä, joka sijaitsee noin 150metrin korkeudessa. Maaperä koostuu savesta ja liuskivestä. Viini saa käydä kuorien kanssa seitsemän päivän ajan, jonka jälkeen alkoholikäyminen jatkuu inox-astioissa yhden kuukauden ajan. Tämän jälkeen viiniä kypsytellään käytetyissä tammitynnyreissa yhteensä 10 kuukautta ja se pullotetaan ilman suodatusta, tai kirkastusta.

Ruokasuositus: Viinissä löytyy potkua tukemaan täyteläisiä makuja. Paahda uunissa kokonaisena (tai suurehkoina paloina) juuriselleriä ja tarjoile creme fraichen, sekä mädin kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja

Ktima Ligas

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

14%

Rypälelajikkeet

Assyrtiko

Tyyppi

Oranssi viini

Mesta

Pella, Kreikka

Luokittelu

Natural

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,