Tuoksu ja maku: Tuoksu on mineraalisen raikas sekä hedelmäinen ja se herättää maistajan aistit heti kättelyssä. Tuoksusta voit erottaa kamomillan, melonin sekä tuoreen hunajan aromeita. Suussa viini on runsas ja tasapainoinen. Tuoksun aromeihin sekoittuu kivellisiä hedelmiä, kuten persikkaa ja hentoa yrttisyyttä. Hyvin nautittava ja tasapainoinen kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kalkkipitoisilta tarhoilta, mitkä sijaitsevat noin 500 metriä merenpinnan yläpuolella. Rypäleet poimittiin syyskuun toisella viikolla. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa, minkä jälkeen sitä kypsytetään vielä neljän kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Pasta a la Vongole ja muut äyriäis- ja kasvispastat sekä risotot toimivat mallikkaasti tämän viinin vierellä. Omaa myös huikean seurustelupotentiaalin nautittavuutensa vuoksi.