Tuoksu ja maku: Runsas tuoksu on tummien marjojen ja vadelman sävyttämä. Kitalaella viini on täyteläinen, suuntäyttävä ja sitä kuivattava sekä samaan aikaan hellä ja robusti. Ronskit tanniinit huutavat ruokaa seurakseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Nebbiolo-köynnökset kasvavat jyrkillä palstoilla lounaisrinteellä. Maaperä on sekoitus kaikkea, pääosin savea johon on sekoittunut hiekkaa ja soraa. Viinirypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen viini käy luonnonhiivoilla terästankeissa 28-asteessa. Alkoholikäyminen kestää 20 päivää. Viiniä ikäännytetään 12 kuukautta toisen vuoden ranskalaisissa tammitynnyreissä, jotka ovat ”medium-paahdettuja”.
Ruokasuositus: Runsaanmakuiset pihvit mediumina ja suolaiset juustot.