Tuoksu ja maku: Hyvin rikas ja vivahteikas tuoksumaailma on täynnä kypsien hedelmien, kuten nektarin, persikan ja kvittenin aromeita. Sekaan ryntää myös vienoa lipstikan ja laventelin elementtejä. Makumaailmassa viini on tuoksun tapaan hyvin leveä ja sen aromaattisuus jatkaa loistamistaan. Hedelmäinen ja hennon kukkainen, sekä yrttinen kokonaisuus saa mukaansa kuorikontaktin tuoman tekstuurisuuden, mikä antaa viinille loisteliaan syvyyden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Valmarecchian laaksosta noin 450 metrin korkeudesta, missä maaperä on kalkkikiveä. Rypäleet saivat alkoholikäydä kuorien kanssa ensimmäiset kolme päivää ja käyminen tapahtui kokonaisuudessaan terästankeissa. Viini pääsi kypsymään hiivasakan kanssa vielä kuuden kuukauden ajan sementtitankeissa.
Ruokasuositus: Rikkaat kala- ja kasvisruoat toimivat viinin kanssa mainiosti, sekä rakuunavoilla aateloitu kevätkananpoika.