Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma on hedelmäinen ja raikas, mistä voi havaita persikan ja kypsän omenan aromeita sekä miellyttävää suolaisuutta. Viini on paletilla samaan aikaan keveän hapokas ja monimuotoinen. Sitruksisuus ja merellinen suolaisuus nostavat päätään tuoden paljon leveyttä ja suutuntumaa. Miellyttävän tasapainoinen ja pitkä yleisilme sekä hyvin tyylipuhdas kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan kaakkoisilta rinteiltä. Tarhat ovat 23-vuotiaita ja niiden maaperä koostuu hiekan sekä kalkki- ja liuskekiven sekoituksesta. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa. Viini ei näe malolaktista käymistä ollenkaan. Kypsytys tapahtuu isoissa yli 1000 litran neutraaleissa tammitynnyreissä kahdeksan kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Paistettu kuhafilee ja raikas fenkolisalaatti lehtipersiljalla höystettynä ja mukaan hapokas beurre blanc -kastike. Kovin pieleen ei tämän setin kanssa mennä. Myös mainio sitrusrisottojen kumppani.