Le Soula Rouge

 
 

29.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Marjaisasta tuoksusta erottaa kypsää vadelmaa ja suklaata. Runsas ja elegantti maku on miellyttävän raikas ja tasapainoinen. Makumaailmassa korostuvat vadelman ja kirsikan aromit, tumma suklaa sekä hento pehmeä mausteisuus. Hienostuneet ja pehmeät tanniinit viimeistelevät herkullisen ja tasapainoisen makuelämyksen, johon kevyt mineraalinen hapokkuus tuo oivan lisän.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat graniitti- ja liuskekivipitoisessa maassa. 2013 Rypäleet kerättiin käsin 23. ja 24. syyskuuta. Rypäleterttuja maseroitiin 15 päivän ajan. Tämän jälkeen se siirrettiin kypsymään 22 kuukauden ajaksi. Kypsytys jaettiin teräksen (40%), puusammioiden (40%) ja 500-litran demi muidien (20%) kesken. Soulan viineissä tammen käyttö on aina hillittyä ja vuosikerta 2013 on erittäin nautittava. Kaikki talon punaviinit ovat aina kirkastamattomia ja suodattomattomia ja niihin lisätään vain pieni määrä sulfiitteja pullotuksen yhteydessä. Sertifikoitu biodynaaminen (Demeter).

Ruokasuositus: Lähes kaikki liharuoat toimivat viinin rinnalla upeasti yhteen. Kunnolla ”pinnat kiinni” paistettu rasvainen entrecote bearnaisen kanssa ei paljon selittelyjä viinin rinnalla kaipaa.

Lisätiedot

Tuottaja

LE SOULA – Gérard Gauby & Wendy Paille

Vuosikerta

2013

Alkoholiprosentti

13,5%

Rypälelajikkeet

Carignan 52%, Syrah 25% ja Grenache 23%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Saint Martin de Fenouillet, Côtes Catalanes, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,