L’Enfant Perdu

 
 

25.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Marjaisasta tuoksusta erottaa vadelmaa ja suklaata. Tyäyteläinen maku on miellyttävän raikas ja tasapainoinen. Makumaailmassa korostuvat vadelman ja kirsikan aromit yhdistettynä makeaan tummaan suklaaseen sekä hentoon pippurisuuteen. Hienostuneet ja pehmeät tanniinit viimeistelevät herkullisen ja tasapainoisen makuelämyksen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat savipitoisessa maassa. 2013 Rypäleet kerättiin käsin 23. ja 24. syyskuuta. Viini sai käydä terästankeissa neljän viikon ajan, jonka jälkeen sitä on kypsytetty 18kk uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä sekä sementtitankeissa (50/50). Domaine des Enfantsin viineissä tammen käyttö on aina hillittyä ja viini on erittäin nautittavaa jo kolmen vuoden ikäisenä. Kaikki talon punaviinit ovat aina kirkastamattomia ja suodattomattomia ja niihin lisätään vain pieni määrä sulfiitteja.

Ruokasuositus: Perinteisesti grillatut liharuoat nauttivat tämän viinin seurasta. Vaikkapa grillattu entrecote osuu viinin kanssa hienosti yhteen.

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine des Enfants

Vuosikerta

2016

Alkoholiprosentti

14.5%

Rypälelajikkeet

Carignan 30%, Grenache 30%, Syrah 30% ja Lladoner Pelut 10%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Côtes Catalanes, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Natural