Tuoksu ja maku: Tumman punertava väri. Tuoksu tarjoaa kirsikkaa, karhunvatukkaa ja mausteisuutta. Paletilla viini on samettisen pehmeä ja tuoksun runsas aromimaailma jatkuu. Kypsän marjaisuuden lisäksi aistit viinistä hentoa yrttisyyttä ja teemäisyyttä. Tanniinit ovat pehmeät ja integroituneet nätisti tasapainoiseen kokonaispakettiin.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viiniköynnösten keski-ikä on 60 vuotta. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne erotetaan rangoistaan. Viiniä maseroidaan kylmässä kuorien kanssa 20 päivän ajan, samalla tehdään “punch-downia”. Tämän jälkeen se kypsyy 300 litran tammitynnyreissä 12 kk ajan. Viiniä ei kirkasteta eikä suodateta ennen pullotusta ja pullotuksen yhteydessä tehdään pieni sulfiittien lisäys.
Ruokasuositus: Viini sopii loistavasti runsaiden liharuokien seuraan ja juustotarjottimesta löytynee myös toimivia makupareja.