Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin nousee tummien marjojen, kuten mustaherukan, kirsikan ja boysenmarjan aromeita. Vierellä kirittää mausteisuus rouhitun pippurin kautta. Viini on paletilla miellyttävän pehmeä sekä suunmyötäinen, jossa aromimaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä. Viinin tanniinisuus on silkkisen pehmeä tarjoten hyvin elegantin ja tyylikkään makunautinnon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhat mistä rypäleet poimitaan ovat istutettu vuosien 1970 ja 2016 välisenä aikana. Tarhojen maaperä koostuu liuskekivestä. Maseraatio kesti noin kolme viikkoa ja alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa. Kypsytys jaettiin samojen terästankkien sekä suurien tammitynnyreiden välille ja se kesti seitsemän kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Erilaiset mausteisemmatkin makkarat ja leikkeleet tottelevat viiniä mitä maukkaimmin. Myös pasta carbonara tai vaikkapa sienirisotto on vahva heitto tälle partnerille unohtamatta riistaruokia taikka perinteistä sunnuntaibrunssia.