Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin hyppää tummien marjojen sävyttämä maailma, jossa on ripaus mausteisuutta. Suussa viini avaa pelin raikkaalla olemuksella, jota seuraa tummien marjojen hallitsema maku, jossa on ripaus balsamicoa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset, mistä rypäleet poimitaan ovat iältään 20-30-vuotiaita ja ne sijaitsevat luoteis-Prioratossa. Eri rypälelajikkeet vinifioidaan erikseen, minkä jälkeen lopullinen sekoitus tehdään. Alkoholifermentaatio tapahtuu teräksessä ja viiniä kypsytetään ranskalaisissa suurissa neutraaleissa tynnyreissä ja terästankeissa kuuden kuukauden ajan. Lopputuloksena on herkullisen raikas, keskitäyteläinen kokonaisuus.
Ruokasuositus: Helposti lähestyttävä hedelmävetoinen Mas Sua Negre toimii mainiosti kylmien leikkeleiden ja kovien juustojen seurassa. Kokeile esimerkiksi ilmakuivatun kinkun ja manchegon kanssa!