Tuoksu ja maku: Tuoksu on täynnä mineraalista raikkautta, johon yhdistyy tummaa kirsikkaisuutta ja vadelmaa. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, josta löytää kirsikkaa, metsämarjaa sekä karpaloa. Vaikka väri lupaa syvän tummaa makumaailmaa, on viinissä rakenteen lisäksi paljon raikkautta ja energistä keveyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin neljältä palstalta, joita hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Rypäleet puristetaan hellästi ja kuorien annetaan maseroitua mehun seassa yön yli. Mehu käy luonnollisen alkoholikäymisen alkuun viileässä ja sitten kontrolloidussa 16-asteen lämpötilassa. Viini pääsee kypsymään terästankeissa kuuden kuukauden ajan ja tämän jälkeen vielä parin kuukauden ajan pullossa.
Ruokasuositus: Mahtava ympärivuotinen roséviini, joka istuu monenlaisten herkkujen vierelle. Tonnikalacarpaccio, ruokaisat salaatit ja kevyesti grillatut kasvikset nauttivat erityisesti viinin seurasta.