Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma on herkullisen houkutteleva tarjoten tummia marjoja, mausteisuutta sekä raikkautta. Kokonaisuus on hyvin nautittava ja suutuntumassa korostuu tumman kirsikan, mustaherukan ja hennon pippurin aromit. Hento tanniinirakenne antaa mainiota leveyttä viinille ja pirteä hapokkuus kruunaa paketin.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kalkki- ja savikivipitoisilta tarhoilta. Maseraatio on hyvin lyhyt kestäen vain 2-3 päivää. Alkoholikäyminen jaettiin teräs- ja sementtitankkien välille. Viini sai kypsyä vain muutaman kuukauden, millä haluttiin erityisesti korostaa sen raikkautta, hedelmää ja nautittavuutta.
Ruokasuositus: Viini mikä on kuin tehty seurusteluhetkiin. Myös monenlaiset pienet suolaiset, kuten tomaatti-basilikacrostini, tai miksei jopa puttanesca-pasta menisi tämän viinin kyytipojaksi.