Tuoksu ja maku: Väri on kullankeltainen. Runsas tuoksu on elegantti ja monitahoinen. Aromeista erottuu makeaa hunajaa, tuoretta aprikoosia ja kuivattua mangoa. Alkumaku on raikkaan ryhdikäs, jossa myös hento mineraalisuus nousee pinnalle. Täyteläiset hedelmän aromit seuraavat hienosti alkua ja siivittävät kokonaisuuden erittäin eleganttiin ja tasapainoiseen lopputulemaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään tilan takana sijaitsevilta tarhoilta, joiden keski-ikä on n. 30 vuotta. Maaperä on kalkkikiveä sekä merkeliä. Rypäleet kerättiin elokuun viimeisellä viikolla käsin, jonka jälkeen viini saa käydä pitkän alkoholikäymisen terästankeissa luonnollislla hiivoilla. Maloaktisen käymisen jälkeen viini siirrettiin kypsymään 12 kuukauden ajaksi vanhempiin barriquehin ja muutaman vuoden vanhoihin foundreihin. Pullotus ilman suodatusta, kevyellä filtteröinnillä ja sulfiittien lisäyksellä.
Ruokasuositus: Tammitettu Chardo toimii hienosti monenlaisten täyteläisempien herkkujen rinnalla. Testaa vaikkapa hiiligrillattua kananpoikaa paahdettujen ruusukaalien ja pekaanipähkinöiden kanssa.