Tuoksu ja maku: Viinin väri on kauniin viherkeltainen. Runsaasta tuoksusta erottaa maaperän mineraalisuutta ja vulkaanisuutta, limeä ja hentoa kukkeutta. Suussa vulkaanisen maaperän todella tuntee; suolaista ja mineraalista meininkiä yhdistettynä ryhdikkääseen hedelmärakenteeseen. Aromimaailmassa tuoksun hento kukkeus on myös läsnä, johon yhdistyy sitrusta ja raikasta hedelmää. Viini jättää miellyttävän pitkän ja suolaisen mineraalisen fiiliksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta, jotka sijaitsevat Gambellaran ympäristössä. Maaperä tarhoilla on vulkaanista basalttimaata ja ne sijaitsevat noin 200 metriä merenpinnan yläpuolella. Tarhojen keski-ikä on n. 30 vuotta. Kokonaiset tertut kuljetetaan pienissä laatikoissa viinilään, jossa ne puristetaan kokonaisina terttuina. Kypsytys tapahtuu hiivasakan päällä terästankeissa, josta se pullotetaan ilman lisäyksiä toukokuussa.
Ruokasuositus: Viini on parhaimmillaan erilaisten kalojen ja vaalealihaista liharuokien rinnalla. Viinin mineraalinen ja suolainen makupaletti antaa mukavasti mahdollisuuksia näiden ruokalajien yhdistelyn suhteen.