Tuoksu ja maku: Tuoksu on miellyttävän runsas ja raikkaan marjaisa. Mausteisuus ja kypsien tummien marjojen aromit pehmenevät tyylikkäästi hennon tammen tuoman toffeen ansiosta. Maku on keskitäyteläisen ja täyteläisen välimaastossa ja ehdottoman tasapainoinen. Tanniinit antavat mainion rakenteen samalla kun tuoksun aromit toistuvat kitalaella. Runsautta keventää miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin tarhoilta, jotka sijaitsevat n. 900 metrin korkeudessa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla ja viini saa kypsyä sekä ranskalaisissa tammitynnyreissä 3 kuukauden ajan. Viiniä ei suodateta ennen pullotusta. Viiniä saadaan vuosittain noin 11 000 pulloa.
Ruokasuositus: Viini on omiaan Espanjan makujen ja voimakkaiden liharuokien parina. Kokeile esimerkiksi grillatun Iberico-porsaan, härän entrecoten tai kovien suolaisten juustojen kanssa.