Mash Pitt

 
 

26.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väriltään viini on kauniin appelsiinin oranssi. Eloisasta tuoksusta esille hyppäävät eteeriset aromit, kuten appelsiinin kuori ja greippi. Miellyttävä uuniomenaisuus on myös vahvasti läsnä tuoksussa. Suussa upean moniulotteinen ja kompleksinen makumaailma tarjoaa vihreitä yrttejä, omenaa ja päärynää. Mineraalinen rakenne ja raikas hapokkuus antavat viinille tasapainoisen otteen ja miellyttävän pitkä jälkimaku kutsuu nauttimaan toisen lasillisen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun puolessa välissä Salzbergacker, Goldberg, Zwickelacker ja Edelrund -tarhoilta ympäri Golsia, joiden maaperä on pääasiallisesti rautapitoista kalkkikiveä. Rypäleet saavat alkoholikäydä erikseen kuorien kanssa avonaisissa sammioissa noin 20. päivän ajan. Viiniä kypsytellään isoissa, neutraaleissa tammitynnyreissä, sekä amforoissa. Pullotus tapahtuu ilman lisäyksiä.

Ruokasuositus: Mahtava tuki leikkele- ja juustolautasille. Myös voimakkaammat, sekä rasvaisemmat kala-annokset toimivat mallikkaasti.

Lisätiedot

Tuottaja

Pittnauer

Vuosikerta

2021

Alkoholiprosentti

13,5%

Rypälelajikkeet

grüner vetliner, sauvignon blanc, chardonnay,

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifikoitu luomu
Natural