Matassa Romanissa (tilapäisesti loppu)

 
 

29.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Tuoksu tarjoaa hentoa savuisuutta, kirsikkaa ja miellyttävää nahkaisuutta. Makumaailmassa korostuvat punaisen marjojen tuoma marjaisuus ja kypsä hedelmäisyys. Löydät mausta myös kevyttä mausteisuutta ja tuoksusta tuttua kirsikkaa. Tanniinit ovat pehmeät ja hento hapokkuus siivittää viinin erittäin pitkään jälkimakuun ja täyteläiseen kokonaisuuteen.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin viideltä eri tarhalta. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, sora- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jolloin rypäleitä on vain kevyesti murskattu jaloin. Viini saa käydä maloaktisen käymisen ranskalaisessa tammessa. VIiniin lisätään pullotuksen yhteydessä 5mg/l sulfiitteja ja se suodatetaan kevyesti. Tammessa viini kypsyy 24 kuukauden ajan. Kellarissa käytetään lähinnä 600 litran rhonelaisia Demi-muid-tynnyreitä mutta myös perinteisiä 225 litran käytettyjä klassisia tammitynnyreitä.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka juttelee samaa kieltä monenmoisten liharuokien rinnalla. Kokeile vaikkapa salviavoissa paistetun vasikanfileen kera!

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine Matassa

Vuosikerta

2012

Alkoholiprosentti

13%

Rypälelajikkeet

Lladoner Pelut, Carignan

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Côtes Catalanes, Roussillon, Ranska

Luokittelu

Sertifikoitu biodynaaminen
Natural

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,