MO Weiss

 
 

18.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu tarjoaa Grünerin ryhdikkyyttä, hentoa valkopippurisuutta ja miellyttävää trooppista hedelmää. Paletilla viinin raikkaus nousee esiin tuoden hienon keventävän hapokkuuden mukaan nautintoon. Viinissä on tyylikästä pyöreyttä ja pituutta löytyy mainiolla tavalla. Tasapainoinen ja eloisa kokonaisuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan kahdelta eri tarhalta joiden maaperä koostuu lössi-, savi-, sekä liuskekivestä. Suurin osa rypäleiden mehusta puristetaan suoraan terästankkeihin, missä alkoholikäyminen tapahtuu. Pieni osa rypäleistä saa käydä hetken kuorien kanssa ennen kuin ne blendataan keskenään. Viini pääsee kypsymään hiivasakan päällä noin kuuden kuukauden ajan.

Ruokasuositus: Viinin aromaattisuuden ja hedelmän myötä se toimii hyvin hieman mausteisimmille, sekä voimakkaimmille annoksille. Myös raikkaat esim. soijapohjaiset marinaadit toimivat viinin kanssa mainiosti. Mutta älä unohda terassinautiskelua hyvien ystävien seurassa, tai ihan muuten vain!

Lisätiedot

Tuottaja

MARTIN OBENAUS

Vuosikerta

2020

Rypälelajikkeet

Grüner Veltliner, Riesling, Müller-Thurgau

Alkoholiprosentti

10,5%

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Glaubendorf, Weinviertel, Itävalta

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,